Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Meciul de deschidere a stârnit furia șeicului!

Meciul de deschidere a Campionatului Mondial de Fotbal din Rusia a declanșat furia șeicului Arabiei Saudite.
Țara gazdă a înfruntat Arabia Saudită în primul joc al acestui turneu, iar rușii n-au avut milă de arabi, care veneau după Ramadan. Le-au dat ”o mână” de goluri, fapt ce l-a nemulțumit profund pe șeicul lor.
În tribunele stadionului de la Moscova s-a aflat șeicul Mohammed Bin Salman, cel care a fost consolat de Vladimir Putin în timpul partidei. Alături de ei se afla și președintele FIFA, Gianni Infantino. Șeicul nu s-a mulțumit însă cu consolările celui mai tare rus și a cerut oficialilor din fotbalul arab să ia masuri.
Președintele Federației din Arabia Saudita a anunțat că mai mulți jucători vor fi pedepsiți în urma prestației din partida cu Rusia. Principalii vizați sunt portarul, unul dintre fundași, dar și un atacant, după cum a anunțat șeful Federației. Arabii vor avea în continuare viață grea în Rusia. Pe 20 iunie au meci cu favorita grupei, Uruguay, iar apoi se vor duela cu ”faraonii” Egiptului.
Astăzi, Mondialul 2018 are zi plină, ultima dintre cele trei partide fiind considerată o adevărata finală. De la ora 21.00, portughezul Cristiano Ronaldo își va înfrunta colegii de la Real Madrid într-o adevărata finală: Spania-Portugalia. Al doilea meci al zilei, Maroc-Iran, s-a încheiat recent, fiind un meci al echipelor cu cele mai mici șanse de a se califica din grupa B. Fotbalul mondial a fost deschis de Egipt și Uruguay, un joc al vedetelor celor doua echipe, Mohamed Salah, respectiv Luis Suarez.

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co