Actualitate

Din anchetatori… anchetați

Și-au petrecut noaptea în arest. Vorbim spre Constantin Ispas, șef al Serviciului Județean Anticorupție Prahova din cadrul Direcției Generale Anticorupție, Adrian Rădulescu, adjunctul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova și Emanuel Saghel, ofițer de poliție judiciară, cu funcția de șef Serviciu în cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești. Ei au fost reținuți de procurorii DNA, după ore de audieri.

Constantin Ispas este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de: luare de mită, trafic de influență (3 infracțiuni), efectuarea de operațiuni financiare, ca acte de comerț incompatibile cu funcția, atribuția sau însărcinarea pe care o îndeplinește o persoană, folosire, în orice mod, direct sau indirect de informații ce nu sunt destinate publicității ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informații, spălare a banilor, cercetare abuzivă. Emanuel Saghel este acuzat de luare de mită, trafic de influență, șantaj,
și folosire, în orice mod, direct sau indirect de informații ce nu sunt destinate publicității ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informații. Iar Adrian Rădulescu pentru săvârșirea a două infracțiuni de cercetare abuzivă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co