Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Din India, la Petrolul!

Petrolul Ploieşti a ajuns la un acord cu fotbalistul olandez Jeroen Lumu, cel care a semnat un angajament valabil timp de două sezoane cu gruparea „galben-albastră”.
Este al treilea fotbalist batav care va juca pentru ”găzari” după prezențele în trecut ale lui Gevaro Nepomuceno și Patrick N’Koyi. În vârsta de 23 de ani, Lumu a evoluat, ultima dată, în prima ligă din India, pentru Delhi Dynamos. În CV-ul său figurează şi alte borne importante, precum Wilem II Tilburg, Ludogorets Razgrad, Heerenveen, Samsunspor, el bifând prezenţe în primele divizii din Olanda, Bulgaria sau Austria, precum şi în eşalonul secund olandez sau turc.
Lumu, cel care poate evolua ca mijlocaş de bandă sau ca vârf de atac, a efectuat vizita medicală şi a intrat, deja, în programul de pregătire al „lupilor”. El se antrenează împreună cu noii săi coechipieri la baza sportivă de la Brazi.
Potrivit oficialilor petroliști, dacă pregătirea se desfășoară cu bine, olandezul ar putea debuta, oficial, în tricoul galben-albastru, la meciul din 8 septembrie, de la Petroșani, împotriva celor de la Energeticianul. Tot atunci ar putea reveni un fotbalist ploieștean. Gruparea petrolistă este aproape de o mare surpriză, reîntoarcerea lui Laurențiu Marinescu în haită. Sunt șanse mari să se producă acest come-back după ce Marinescu și-a reziliat contractul cu Dunărea Călărași. Însă fotbalistul de 34 de ani este curtat și de cei de la F.C. Voluntari, care îl vor din nou acolo după ce, în vară, nu i-au mai prelungit contractul de joc.

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co