Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Dispărută pe munte

Alarmă pe platoul munților Bucegi. Salvatorii montani din Bușteni o caută de două zile pe o tânără care a dispărut de la Cabana Vârful Omu. Fata, în vârstă de 19 ani, era angajată acolo. A zis că se duce să arunce gunoiul și nu a mai apărut. 30 de jandarmi, salvamontiști și polițiști s-au dus în căutarea tinerei! Se pare că Maria Neașcu a plecat luni seară să ducă gunoiul după s-a certat cu șeful ei.

Salvamoniștii au căutat-o ore în șir. În zadar însă! De altfel zona este una extrem de periculoasă, iar șansele ca fata să fie în viață sunt minime, în cazul în care a picat în prăpastie. În plus, în zonă sunt și multe animale sălbatice. Există însă și varianta ca ea să fie în viață.

Cert este că Maria Neașcu a fost căutată inclusiv de salvamontiști din Dâmbovița și Brașov. Tânara disparută de la Cabana Omu, a fost găsită, astăzi, pe raza com. Razvad, jud. Dambovița! Era se pare la iubitul ei! A declarat că a plecat dupa o ceartă cu soția administratorului! A coborât de pe munte în Predeal și de acolo s-a dus în Dâmbovița!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co