Imobiliare Valea Prahovei
Turism

Distracție maximă, la Bușteni!

Festivitățile prilejuite de „Zilele Orașului Bușteni 2016” sunt în plină desfășurare pe pârtia Kalinderu! Turiștii și localnicii se bucură din plin de zăpada proaspăt căzută și au luat cu asalt instalațiile de transport pe cablu, acolo unde accesul a fost gratuit. Schiorii au profitat atât de calitatea pârtiei Kalinderu1, cât și de suprafețele pentru începători situate în Fun-Park.

Complexul “Kalinderu” este arhiplin în acest weekend, iar vizitatorii se pot bucura atât de concertele unor trupe în vogă, cât și de de facilitățile oferite cu ocazia „Zilelor Orașului Bușteni”.

Distracția va continua zilele următoare. Sâmbătă, începând cu orele 12.00, pe scena de la baza pârtiei Kalinderu vor concerta Daniel Iordachioaie, Andreea D, Alex Mataev, Claudia Ghițulescu, Alessia și Lidia Buble. Iar la lăsarea serii, cei prezenți se vor bucura de un spectaculos foc de artificii. Ziua de duminică este rezervată muzicii populare și competițiilor sportive. Finalele „Cupei Orașului Bușteni la Fotbal” vor începe de la orele 14.00 în Sala de Sport din Cartierul Silva, iar participanții vor primi diplome, cupe, echipament sportiv și premii consistente în bani.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co