Actualitate

Distractie pe partie de sf Valentin

Week-end fierbinte pe Valea Prahovei. Mii de turişti au profitat de vremea frumoasă, dar mai ales de zăpada proaspăt depusă. Startul petrecerii de Valentine’s Day a fost dat pe pârtiile de schi din staţiunile montane, astfel îndrăgostiţii s-au putut  distra pe cinste pe pârtiile de schi unde a fost forfotă mare. Turiştii aflaţi în  Valea Dorului din Sinaia  au putut urmări sau participa la un interesant concurs de sarituri freestyle cu schiurile
sau snowboardul, cu aterizare pe o imensă saltea gonflabilă, cu o suprafaţă de 150 de metri pătraţi.
Deşi a fost aglomeraţie mare pe pârtii şi cozi interminabile la telescaun, turiştii nu s-au descurajat, iar concursul de sărituri extreme s-a bucurat de o participare importantă. La concurs s-a putut  înscrie orice persoană cu vârsta  cuprinsă între 11 ani şi 45 ani, care a dorit să-şi arate măiestria în spectaculoasele salturi la trambulină.
Nici cuplurile de îndrăgostiţi aflate pe pârtie nu au uitat de importanţa zilei de Valentine’s Day, aşa că între două ture sau salturi cu schiurile, şi-au făcut urări şi şi-au declarat iubire până la adânci bătrâneţi.
Îndragostiţii l-au sărbătorit pe Sfântul Valentin timp de trei zile, aşa cum spune  tradiţia, iar cluburile au fost luate cu asalt de tinerii amorezi. Aceştia promit că anul viitor petrecerea de Valentine’s Day va fi una de excepţie.
httpv://www.youtube.com/watch?v=rZ3Cl1m5qJE

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co