Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Licoarea magica la Busteni

Sala de spectacole a Casei de Cultură din Buşteni a răsunat de aplauze la piesa de teatru „Licoarea Magică”. Elevii din staţiune au venit în număr mare la spectacolul oferit de actorii Teatrului de Revistă din Ploieşti. Mai mult, atmosfera a fost încinsă de dansatorii baletului Majestic, dar şi de Nico, care a cântat cele mai bune piese scoase în ultimii ani.
Musical-hall-ul pentru copii şi tineri este o feerie care ascunde, în acelaşi timp, conotaţii satirice privind situaţia socio-politică actuală din ţara noastră. “Licoarea Magică -Graalul râvnit de toţi”- rămâne până la urmă centrul de gravitaţie al piesei. Ca şi soarta, “Licoarea Magică” înseamnă altceva pentru fiecare personaj. Acest fapt prilejuieşte o scurtă radiografie, simbolică, a valorilor lumii contemporane, o lume care se caută pe sine neîncetat, ca şi eroii din piesă. Textul rămâne un pretext pentru desfăşurarea unui spectacol în care publicul este invitat „să guste” din licoarea magică a dansului şi a muzicii.
Spectacolul oferit de actori a fost unul dinamic, special creat pentru tineri. Elevii au aplaudat şi au dansat alături de baletul Majestic, iar atmosfera a fost incendiară.
httpv://www.youtube.com/watch?v=YhObpWavSew

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co