Actualitate

Distractie si adrenalina pe partiile din Sinaia

Sâmbătă, pe pârtia din Valea Dorului s-a desfăşurat ultima probă a Campionatului Naţional de Schi Alpin. Concurenţii au schiat cum au ştiut mai bine, pentru ca la linisa de sosire, să înregistreze un timp cât mai bun. La start s-au înscris peste 60 de sportivi, veniţi din toate colţurile ţării.
După ce în primele trei zile s-au desfăşurat probele de slalom
masculin şi feminin la seniori şi juniori, în ultima zi de concurs s-a ţinut proba de slalom uriaş seniori. Chiar şi pentru cei cu experienţă emoţiile au fost mari, deoarece traseul a fost dificil şi numai cei mai buni dintre sportivi au reuşit să treacă cu bine linia Cine nu a urmărit finala Campionatului Naţional de Schi alpin s-a dat pe pârtiile din Valea Dorului cu schiurile sau cu placa de snowboard. A fost o vreme perfectă pentru practicarea sporturilor de iarnă, iar turiştii care au venit la munte să se distreze nu au regretat.
Pe toate pârtiile din Sinaia se schiază excelent. Instalaţiile de transport funcţionează la capacitate maximă, iar administratorii au bătut toată noaptea zăpada, pentru ca schiorii să beneficieze de cele mai bune condiţii. Puteţi practica sporturile de iarnă pe toate pârtiile din Sinaia, însă aveţi grijă să nu vă aventuraţi pe traseele interzise, deoarece există pericol de avalanşă. Şi salvamontiştii sunt la datorie, iar turişti neechipaţi sunt întorşi din drum, pentru că nu se doreşte producerea accidentelor pe pârtiile de schi
httpv://www.youtube.com/watch?v=aY77QBDmVEk

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co