Imobiliare Valea Prahovei
Sport

Doar varianta victoriei

Victoria, altfel ne îngreunăm situația. Gigi Mulțescu își dorește toate punctele în disputa cu Universitatea Cluj. Antrenorul Petrolului a declarat, astăzi, că un egal ar însemna un eșec, deoarece echipa a ratat și alte șanse de a urca mai sus în clasament. Mulțescu a spus că Albin și coechipierii trebuie să fie mai preciși în fața porții, iar asta ține de “mecanica fină” sau “cizmăria pe genunchi”. Adică și cu un milimetru dacă lovești mingea greșit poți rata, așa cum s-a întâmplat la ultimele meciuri de pe teren propriu.

În cadrul conferinței de presă, Mulțescu a dezvăluit că, acum două zile, a avut o ofertă din Emirate, dar a refuzat-o. Nu același lucru se întâmplă cu Yuksel Yesilova, mâna sa dreaptă, care după meciul de la Cluj poate pleca la Sivasspor, echipă aflată pe penultimul loc în Turcia. Pe Mulțescu nu-l preocupă școala olandeză a lui Ogăraru, deoarece el studiază de 40 de ani acest stil, fiind adeptul lui Ștefan Covaci, fostul mare antrenor al Ajax-ului.

Și la meciul cu U, galben-albaștrii nu pot conta pe Teixeira și Marinescu, dar revine Mustivar. În această săptămână, patronul Dan Capră a avut o întâlnire cu jucătorii, iar Mulțescu a spus că “ochiul stăpânului îngrașă vita”, fiind de părere că astfel de acțiuni sunt benefice, și el vorbind, în aceste zile, cu șeful clubului. Rămâne de văzut care sunt efectele mâine seară, atunci când Petrolul se poate răzbuna pe U Cluj și pentru eliminarea din Cupa Ligii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co