Imobiliare Valea Prahovei
Sport

Biro trage la aur

Pugilistul Alberto Biro trage la medalia de aur. Boxerul legitimat la CSM Ploiești se va bate mâine după-amiază pentru un loc în finală cu bulgarul Bencrei Trankov. Deocamdată el are asigurată medalia de bronz la Campionatul European pentru juniori care se dispută la Anapa, în Rusia. Până să ajungă la lupta pentru medalii, Biro a învins, pe rând, trei luptători din Cehia, Croația și Armenia.

Sportivul este antrenat de Titi Tudor, cel care este și șeful delegației la Euro 2014. Maestrul prahovean a declarat că Alberto are șanse reale să se califice în finala categoriei 75 de kilograme mai ales că cel mai mult l-a bucurat modul în care Biro s-a bătut în ring. Cel poreclit “Portughezul” și-a egalat performanța de anul trecut când a urcat pe treapta a treia a podiumului. Și asta în condițiile în care boxerul se află la primul an de juniorat, adversarii săi fiind cu un an mai mare ca vârstă.

Bronzul lui Biro este completat de cel al suceveanului Florin Șchiopu care va urca pe podiumul de premiere în cadrul categoriei 54 de kilograme. Lotul României se află cu nouă sportivi la Anapa coordonați de Titi Tudor și antrenați de Robert Băeatu și ploieșteanul Adrian Pârlogea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co