Actualitate

Două accidente, patru răniți

Un grav accident de circulație s-a petrecut sâmbătă dimineața, pe Drumul Național 1, la kilometrul 99, în zona Nistorești. Un bărbat care mergea spre Brașov a depășit linia continuă, iar mașina sa a intrat în coliziune frontală cu un autoturism care venea din sens opus. Martorii spun că bucureșteanul ar fi vrut să facă o întoarcere neregulamentară, dar șoferul vinovat susține că doar a depășit puțin banda.
Pasagerii din cele două mașini, în număr de șase, au fost consultați de medicii de pe Ambulanță, iar doi dintre ei, o femeie de 38 de ani și un copil de 6 ani, au fost transportați la Spitalul Județean Ploiești, în stare mai gravă.
Spre seară, un alt accident a avut loc, în aceeași zonă, soldat tot cu doi răniți, o femeie de 60 de ani și un copil de 10 ani. Coliziunea s-a produs între un tir încărcat cu lemne și o autoutilitară plină cu legume. Cercetările continuă pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-au produs ambele accidente. Cei patru răniți se află și acum internați la Spitalul Județean Ploiești.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co