Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Fotbaliștii trebuie să fie grozavi

Fotbaliștii Petrolului trebuie să fie grozavi în cantonamentul care a început, astăzi, în Slovenia. Adică să facă față antrenamentelor și ritmului de joc. Altfel, spune principalul Grozavu, vor mai fi permutări de jucători care să ridice nivelul echipei. Ultimul fotbalist semnat este Andrei Rus, un fundaș, internațional under 19.
Sebi Ghinga este noul căpitan al echipei. Experimentatul jucător este bucuros și mândru că joacă la Petrolul. El spune că la acest moment echipa arată cât de cât bine dar promite că la ora primului joc oficial se vor prezenta foarte bine.
Petrolul a ”balotat” doua goluri Balotestiului in primul test al verii. Sub privirile unei tribune aproape pline semn ca fanii erau curioși să vadă noul Petrolul. La fel au fost Vivi Rachita, Claudiu Tudor dar si alti oameni de fotbal. La ilfoveni a fost testat și fostul petrolist Razvan Catană. Fundașul Lucian Cazan nu a jucat din motive medicale. La fel și mijlocașul Sobrinho care nu a trecut vizita medicală. La pauză, conducerea clubului i-a explicat brazilianului că dacă nu va primi viza necesară i se va rezilia contractul de joc.

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co