Actualitate

Dragobetele saruta fetele

Casa de Cultură din Predeal şi reprezentanţii administraţiei locale pregătesc o serie de surprize şi concursuri pentru sărbătoarea românească a dragostei şi veseliei – Dragobetele. Astfel, sâmbătă, începând cu orele 16.00 îndrăgostiţii de toate vârstele, sunt aşteptaţi la patinoarul din centrul staţiunii pentru a sărbători iubirea, dar şi pentru a se distra. De la spectacolul oferit pe gheaţă de organizatori nu vor lipsi nici animatorii: vă veţi întâlni cu Dragobetele – un tânăr vesel, tânăr şi iubăreţ, dar şi cu Floarea Dragostei. Conducerea Casei de Cultură din Predeal doreşte ca sărbătoarea tradiţională românească să nu fie uitată şi să fie sărbătorită în fiecare an, aşa cum se cuvine, de îndrăgostiţi.
Cei care vor veni sâmbătă  după amiaza la patinoar vor putea participa la diferite concursuri şi probe pregătite special pentru îndrăgostiţi. Se vor desfăşura concursuri de dans pe gheaţă, se vor face declaraţii de dragoste, va fi ridicată o piramidă din pahare roşii, special pentru doamne şi domnişoare, cuplurile vor povesti momente amuzante din viaţa lor, iar la final se vor acorda şi premii. De asemenea, se vor oficia logodne, dar şi căsătorii pentru o zi, iar cel care ii va uni pe îndrogostiţi va fi chiar Dragobetele.
Aşadar, Predealul va fi capitala dragostei şi a distracţiei, sâmbătă, 21 februarie. Organizatorii au pregătit fiecare detaliu din timp, astfel încât, îndrăgostiţii de toate vârstele să trăiască o zi magică pe patinoarul din Predeal.
httpv://www.youtube.com/watch?v=wLk81FOqMkA

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co