Actualitate

Echipamente noi pentru Spitalul de Obstetrică-Ginecologie Buftea

Consiliul Județean Ilfov a lansarea proiectului „Echipamente și Materiale pentru Reducerea Riscului de Infecții Nosocomiale pentru Spitalul de Obstetrică-Ginecologie Buftea”, finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).
Acest proiect, face parte din Componenta 12 – Sănătate a PNRR şi are ca obiectiv îmbunătățirea siguranței actului medical la Spitalul de Obstetrică-Ginecologie Buftea, atât pentru pacienți, cât și pentru personalul medico-sanitar. Prin dezvoltarea laboratorului de analize de microbiologie și achiziționarea de echipamente moderne, se urmărește reducerea riscului de infecții nosocomiale.
Proiectul are o valoare totală de 2.3 milioane lei (fără TVA) şi are ca scop principal, protejarea sănătății populației de infecțiile asociate asistenței medicale, prin dotarea corespunzătoare a spitalului cu echipamente și materiale destinate reducerii riscului de infecții nosocomiale. Acest lucru va asigura un mediu mai sigur pentru pacienții din sectoarele critice ale spitalului, cum ar fi Compartimentul de Terapie Intensivă, Compartimentul de Chirurgie Generală, Secția de Obstetrică-Ginecologie și Neonatologie, și Urologie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co