Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Egal în primul amical

După o dimineață furtunoasă, fotbaliștii Petrolului au avut parte de o îmbunătățire a vremii astfel că ei au putut să evolueze în testul cu Belasika, încheiat 1 la 1. Macedonenii au deschis scorul, în repriza secundă, iar galben-albaștrii au reușit egalarea, peste căteva minute, prin atacantul Bogdan Rusu. Primul 11 trimis de antrenorul Cornățeanu în teren a cuprins destule noutăți: portarul Brănză, fundașii Borța și Sarris, mijlocașul Kozoronis și tridentul ofensiv Rusu, Moldoveanu, Stoica. Din cei vechi au intrat de la început, fundașul Țicu și mijlocașii Chindriș și Marinescu. În partea a doua a întălnirii au evoluat și ceilalți jucători. După două zile însorite, în Antalya a revenit vremea rea, cea care a dat atâtea bătăi de cap echipelor ce s-au antrenat aici pe parcursul lunii. Ploile, însoţite de tunete şi fulgere, şi vântul extrem puternic şi-au făcut simţite prezenţa și din această cauză, antrenamentul Petrolului de dimineaţă, a fost schimbat cu unul în interior.
Antrenorul Mugurel Cornăţeanu şi preparatorul fizic Ovidiu Chiribici au ales să-şi ducă jucătorii la sala de forţă a hotelului.
Astfel, în loc de minge, fotbaliștii au trebuit să “jongleze” cu fiarele avănd de executat numeroase și diferite procedee specifice. Abdomene, exerciții cu halterele, ”box” cu ganterele dar și sub greutatea propriilor jucători.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co