Actualitate

Petrolul, tânăr și ofensiv

Petrolul arată tânăr și ofensiv după primul test din Antalya. Antrenorul ploieştenilor, Mugurel Cornăţeanu, a dat șansă la acest meci unei echipe cu foarte mulţi jucători cu statutul de “Under 21”. Astfel, în formula de start, nu mai puţin de cinci jucători sub 21 de ani au fost titulari. Și numărul noilor veniţi în această iarnă prezenţi în primul 11 a fost însemnat mai mare decât cel al celor care au îmbrăcat tricoul galben-albastru în turul campionatului. La jocul cu macedonenii, staff-ul tehnic a folosit un sistem tactic ofensiv, fiind prezenți cinci jucători de atac. Cornățeanu și Chiribici le-au dat permanent indicații fotbaliștilor pentru ca jocul să fie construit preponderent spre poarta adversă.
În repriza a doua, Cornățeanu l-a certat pe atacantul Moldoveanu deoarece a pierdut mingea și de aici a ieșit golul primit de defensiva petrolistă.
Petroliștii însă nu au renunțat la luptă și după căteva minute au reușit să egaleze prin atacantul Bogdan Rusu. Astăzi, jucătorii Petrolului au avut o nouă zi plină chiar dacă ieri s-a jucat. De dimineață au mers la sala de forță și la bazin, iar după-amiază au ieșit pe teren. Măine vor fi alte două antrenamente, iar sâmbătă vor susţine următorul test, în compania formaţie Drita Gjilan, campioana en-titre din Kosovo.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co