Actualitate

Eșec de la orice distanță

Că e din penalty, din doi metri sau din cinci, nu dăm gol. Este meteahna noastră și trebuie să scăpăm de ea. O spune Alex Tudose, fundașul Petrolului, care nu-i condamnă pe Varga și Marinescu deoarece și marile vedete ratează. Și astriștii au ratat mai ales datorită lui Pecanha care a limitat scorul. După meci, Alibec și Budescu au făcut poze cu oamenii din postura de jucători chemați la echipa națională.

Șansa licențiaților PRO a fost de partea lui Șumudica. Antrenorul Astrei i-a remarcat pe Budescu, Boldrin și marcatorul Dandea, dar și pe Sebi Tudor căruia i-a urat baftă după un meci plin de ghinioane. Sebi a spus că n-are ce să le reproșeze jucătorilor din punct de vedere al atitudinii. Însă nu i s-a mai întâmplat, ca jucător sau antrenor, să trăiască un meci cu două penalty-uri ratate.

Fotbaliștii Petrolului au timp până pe 12 septembrie să exerseze loviturile de la 11 metri. Mai ales că va urma o înfruntare în Cupa Ligii, la Timișoara, acolo unde se poate ajunge iar la “punctul cu var”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co