Actualitate

Exercitiu tactic

Exerciţiu demonstrativ la Şcoala de Agenţi de Poliţie Vasile Lascăr! Pompierii militari din cadrul Detaşamentului Câmpina au „pus gând rău” unui autoturism pe care l-au făcut bucăţi. La propriu!
Ideea exerciţiului, care nu este tocmai nouă, a venit de la faptul că la evenimentele rutiere viitori poliţişti trebuie să colaboreze eficient cu personalul de pe descarcerare şi de la ambulanţă.
Programa şcolară de la de Agenţi de Poliţie Vasile Lascăr prevede cât mai multe şedinţe practice, menite să-i facă pe elevi să capete deprinderile necesare, atât de mult necesare atunci când trebuie să intervină în timp util.
Locotenentul Florin Poştaru, de la Detaşamentul de Pompieri Câmpina a fost cel care le-a explicat elevilor exact care sunt mărurile care trebuies luate în caz de accident rutier, cu persoane prinse ăntre fiarele contorsionate ale maşinilor.
Pe finalul exerciţiului, pompierii militari câmpineni s-au „transformat” pentru câteva secunde în piromani. Au incendiat ceea ce a mai rămas din maşina supusă unui tratament destul de „inuman”. Apoi au stins incendiul.
Exerciţii de acest gen se vor mai face la Şcoala de Agenţi de Poliţie Vasile Lascăr. Cel puţin aşa şi-au propus cei din conducere, c are au de gând să trimită pe străzi, atunci când vor termina şcoala, agenţi pregătiţi să intervină cu eficienţă.
httpv://www.youtube.com/watch?v=L_UYrHwSCLc

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co