Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Expoziție de reptile vii, la Sinaia

Turiștii care vor veni în această perioadă la munte au posibilitatea să vadă la Muzeul Rezervației Bucegi, aflat în parcul Dimitrie Ghika din Sinaia, o inedită expoziție de reptile vii, unică în țară ca diversitate și număr de specii. Colecția cuprinde aproximativ 80 de reptile, printre acestea remarcându-se unele dintre cele mai periculoase, dar și specii de păianjeni, scorpioni și mamifere mici.

În cadrul expoziției sunt prezentate specii de pe toate continentele. Între acestea se regăsesc cobre, iguane, șerpi uriași, scorpioni, agame, broaște țestoase, anaconda, șerpi cu clopoței, varani, vipere africane, tarantule, gekko, boa, șerpi regali, crocodili și multe altele. Vedetele din speciile veninoase precum: Taipanul, Mamba verde și neagră, Cobra egipteană, Cobra scuipătoare, Vipera uriașă africană, Crotalul diamant, dar și cele de șerpi constrictori precum Pitonul de stâncă, Șarpele regal, Anaconda sau șarpele Boa, necesită o îngrijire deosebită, iar manipularea lor poate fi deosebit de periculoasă.

Programul de vizitare va fi zilnic, intre orele 09.00 si 17.00, costul unui bilet fiind de 6 lei pentru adulți și 4 lei pentru copii. Expoziția rămâne deschisă până la data de 25 februarie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co