Imobiliare Valea Prahovei
Sanatate

Expozitie de sanatate

O înţepătură mică în deget şi… în câteva secunde aflaţi ce glicemie şi ce colesterol aveţi. Şi nu doar atât! Convinşi de cuvintele lui Hipocrate „Sănătatea este o comoară pe care puţini ştiu să o preţuiască, deşi aproape toţi se nasc cu ea” membrii Asociaţiei pentru Sănătate, Educaţie şi Familie” filiala Muntenia în colaborare cu Casa Tineretului au organizat Expoziţia de Sănătate.
În cadrul expoziţiei aveţi posibilitatea să aflaţi o mulţime de lucruri interesante, dar şi să beneficiaţi de un set de analize gratuit.
În cele 3 zile de la deschiderea expoziţiei, organizatorii sunt foarte mulţumiţi, pentru că şi-au atins scopul propus, şi anume, că oamenii au răspuns afirmativ serviciilor pe care aceştia le oferă.
Care este statistica până în acest moment în ceea ce priveşte starea de sănătate a acestora…?
Concluzia: oamenii chiar sunt interesaţi de sănătatea lor. Şi nu au venit doar pentru că analizele sunt gratuite, au venit pentru că sunt conştienţi că sănătatea este mai importantă decât orice altceva.
Aşadar, cei care nu ajuns până acum la Casa Tineretului, la Expoziţia de Sănătate mai au timp până mâine, 6 mai, orele 19.30.
Nu pierdeţi momentul! Este şansa dumneavoastră! Un set de analize gratuit, sfaturi, informaţii special pentru dumneavoastră şi sănătatea dumneavoastră.
httpv://www.youtube.com/watch?v=G4oCNTRC3bI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co