Sanatate

Fara alcool si grasimi pe caldura

Vara şi-a intrat deja în drepturi cu soarele din ce în ce mai generos. Medicii recomandă persoanelor vârstine, bolnavilor cronici şi copiilor să evite expunerea la prânz. Canicula poate duce la creşterea pulsului, la apariţia insolaţiei şi la crampe musculare. Pentru a ne simţi bine este recomandat să mâncăm alimente uşoare şi în nici un caz să nu consumăm grăsimi sau dulciuri care conţin diferite creme. De asemenea, specialiştii vă sfătuiesc să ocoliţi restaurantele tip fast food.
Vara, pierderile de apă şi elemente minerale prin transpiraţie trebuie compensate printr-un aport hidro-mineral corespunzător, altfel, riscăm să avem probleme grave de sănătate. Băuturile alcoolice nu sunt recomandate, deoarece pot duce la creşterea bruscă a tensiunii. De asemenea, evitaţi băuturile cu un conţinut ridicat de cofeină  sau de zahăr.
Medicii vă sfătuiesc să consumaţi pe timpul verii minum 3 litri de apă pe zi. De asemenea, fructele şi legumele, nu trebuie să lipsească din dieta zilnică. Doctorii se plâng de faptul că multe persoane ignoră aceste sfaturi şi se aventurează pe străzi fără a se proteja împotriva soarelui şi a deshidratării. Vara, serviciul de ambulanţă primeşte zeci de telefoane zilnic, pentru a-I ajuta pe cei care leşină pe stradă sau care se simt rău din cauza căldurii.
httpv://www.youtube.com/watch?v=H1Jj6zHdg2M

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co