Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Fără apă potabilă în Câmpina

Municipiul Câmpina va rămâne fără apă potabilă, începând de marți noaptea, timp de 23 de ore, măsura fiind necesară pentru a permite efectuarea în bune condiții a unor lucrări la rețeaua de apă din localitate.
Informația a fost prezentată chiar de primarul municipiului, Horia Tiseanu, la ședința Consiliului Local Câmpina.
La rândul ei, S.C. Hidro Prahova S.A. – Sucursala Câmpina a confirmat anunțul, precizând că sistarea furnizării apei potabile în localitate se va face în perioada 04 septembrie 2018 ora 23.00 – 05 septembrie ora 22.00.
Societatea explică faptul că măsura a fost luată ca urmare a unei solicitări exprese în acest sens făcute de firma care realizează lucrările la rețeaua de apă din municipiu. Concret, este vorba despre executarea lucrărilor de cuplare a conductelor de apă de pe străzile Ecaterina Teodoroiu, Calea Doftanei şi Bogdan Petriceicu Haşdeu, cuplări ce fac parte din investiția derulată de Primăria Municipiului Câmpina.
În aceste condiții, vor rămâne alimentaţi doar abonaţii din cartierul Voila Spital, respectiv străzile de la intersecţia Drumul Taberei cu strada Voila până la Spitalul Voila.
S.C. Hidro Prahova îşi cere scuze faţă de locuitorii care vor suferi de lipsa apei potabile şi adresează tuturor consumatorilor afectaţi de această oprire rugămintea de a-și asigura rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe toată durata întreruperii furnizării apei.
Înainte de reluarea distribuţiei vor fi prelevate probe de apă şi vor fi analizate, în vederea asigurării gradului de potabilitate al acesteia, în conformitate cu reglementările în vigoare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co