Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

La doar cinci ani are nevoie de ajutorul tuturor!

Centrul Civic al municipiului Ploiești a fost gazda unui eveniment caritabil dedicat unui băiețel, în vârstă de numai cinci ani, din orașul Vălenii de Munte, diagnosticat, printre altele, cu paralizie cerebrală, tetrapareză spastică.
În cadrul acțiunii au avut loc momente de dans, muzică live, dar și demonstraţii de kickboxing susţinute de Ciprian Ardeleanu TEAM şi Florin Ghiţă Academy.
Totodată, au participat componenți ai Clubului Artist (profesor-coordonator Roxana Furtună), grupului Trandafirul Jr., și, nu în ultimul rând, trupa de dans și fetno Sophy Dance (profesor-coordonator Georgiana Dumitru).
Un moment special a constat o demonstrație de tarabane a toboşarilor de la Organizaţia Umanitară Concordia Ploiești.
Pe lângă aceste momente artistice, au fost organizate o expoziţie de picturi pe șevalet a deţinuţilor de la Penitenciarul Ploieşti, dar si o expoziţie, cu vânzare, de produse hand made. Toată suma încasată din vânzări, aproximativ 250 lei, a fost donată pentru viitorul micuțului Teo.
Un alt element de atracție al evenimentului a fost punctul de informare și educare a populației în „acordarea primului ajutor de bază”, precum și ambulanța SMURD aferentă pusă la dispoziție de ISU Prahova.
La finalul evenimentului suma totală obținută din donații a fost de 5.073 lei și 260 de euro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co