Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Final de săptămâna european

Final de săptămâna european pentru unii atleți ploieșteni. La Berlin, în Germania, s-a dat startul Campionatelor Europene de Atletism, iar sportivii legitimați la CSM și CSS Ploiești vor concura în cadrul evenimentului.

Primii care vor intra în concurs sunt Cristian Radu şi David Năstase, componenţi ai ştafetei de 4×400 metri a României. Proba are programate seriile preliminare în prima sesiune de vineri. La startul probei de ştafetă 4×400 metri vor fi 16 echipe, reprezentativa României fiind a 14-a pe lista de calificare, conform celor mai buni doi timpi obţinuţi în ultimul an.

În echipa României mai sunt Petre Rezmiveş şi Costin Homiuc, care au contribuit substanțial la calificările pentru Europeanul din Germania. Pe lângă cei patru sportivi, delegaţia României cuprinde şi reprezentanţi în stafful tehnic cum ar fi antrenorul Robert Munteanu şi oficialul Augustin Iancu, secretar general al Federaţiei Române de Atletism.

La ediţia cu numărul 24 a Campionatelor Europene, România este prezentă cu 36 de sportivi, jumătate fete, jumătate băieţi. După primele întreceri, unul dintre românii creditați cu șanse la medalii, aruncătorul Andrei Gag, a ratat calificarea în finala probei de aruncare a greutății. În schimb, Alin Firfirică a reușit calificarea în finala de la aruncarea discului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co