Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Final Destination a la Campina

Un scenariu desprins parcă dintr-un film de la Hollywood. Un scenariu cu final tragic. Totul a început cu un accident rutier produs la intrare în localitatea Băneşti. Nicolae Enache, şoferul unei Dacii papuc necarosate, a încercat, conform dclaraţiilor sale, să evite impactul cu o dubiţă care i-a tăiat calea. Frâna bruscă şi carosabilul umed, l-a făcut pe şofer să piardă controlul volanului şi să iasă în decor, să se răstoarne şi să  ajungă în gardul unei proprietăţi.
În timp ce şoferul era testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiin zero, alţi poliţişti efectuau măsurători la locul accidentului. Între timp pompierii de la descarcerare şi salvările au făcut drum întors către Câmpina. Asta datorită faptului că şoferul şi cei doi pasageri păreau a nu fi păţit nimic. Laura iacob, proprietara imobilului unde a ajuns Dacia papuc, a declarat în faţa camerei de filmat că varianta şoferului, privind producerea accidentului pare a fi adevărată.
Unul dintre pasageri, Vasile Ilie, de 59 de ani, din Cocorăştii Mislii, a fost totuşi transportat la Spitalul Municipal Câmpina, pentru un control de specialitate. Refuzând să fie internat, el a fost luat de un echipaj al Poliţiei Rutioere DN1, cu intenţia de a-l transporta la locul unde se produsese accidentul. Atunci a avut loc  nenorocirea. Maşina poliţiei, cu sistemele de avertizare sonoră şi luminoase pornite, a încercat să depăşească coloana de autoturisme care aşteptau să intre în DN1. A depăşit sau nu linia continuă? Greu de spus. Cert este că Loganul condus de poliţişti a fost lovită frontal de un Volkswagen, cu numărul de înmatriculare PH-10-ZOJ, care intra în municipiul Câmpina. În urma impactului deosebit de puternic Vasile Ilie şi unul dintre poliţişti au fost răniţi, fiind transportaţi de urgenţă la Spitalul Municipal Câmpina. Printre poliţiştii prezenţi la locul producerii accidentului s-a aflat şi şeful Biroului Poliţie Rutieră Prahova, comisarul Costin Tătuc.
Din nefericire personalul medical nu a mai putut face nimic pentru Vasile Ilie. La scurt timp după producerea accidentului a fost declarat decesul pasagerului din maşina poliţiei. Cei aflaţi în zonă erau de părere că vina i-ar aparţine şoferului Volkswagenului.
A treia maşină implicată în accident a fost un Opel, cu numărul de înmatriculare PH-24-EDU. Soţia şoferului a venit imediat la intrare în Câmpina, pentru a vedea în ce stare sunt sotul şi nepotul său.
Cât timp agenţii de poliţie au efectuat cercetări la locul producerii accidentului, circulaţia pe bulevardul Dacia a fost întreruptă total. Detalii referitoare la cauzele producerii aciidentului vor fi făcute publice abia după ce procuratura va definitiva cercetările. 
httpv://www.youtube.com/watch?v=1oe2HcQTD5M

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co