Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Fostele ateliere ale Liceului 1 Mai, demolate pentru căldură în Sala de Sport

Primăria Ploiești a decis să demoleze construcțiile metalice vechi de peste 30 de ani, construite fără autorizație în prelungirea sălii de sport a Liceului Tehnologic 1 Mai. Dincolo de gardul liceului, în zona halelor metalice, se află un cartier de romi. Aceștia au săpat tunele pe sub gard, dar au și dărâmat bucăți de gard pentru a avea acces mai ușor la fierul din incinta construcției. Acum acolo este o imagine de coșmar, cu mii de cioburi și gunoaie care urmează să dispară.
Fiind vorba despre o suprafață foarte mare demolarea va dura o lună, ne spune șeful SGU. Pe de altă parte, conducerea Liceului Tehnologic 1 Mai susține că acele construcții nu ar fi trebuit demolate pentru că erau foarte solide și se putea investi acolo pentru amenajarea unor ateliere. Mai mult decât atât, directorul liceului ne spune că a solicitat Primăriei ca demolarea să se facă după 1 august, pentru a nu pune în pericol elevii care încă mai sunt prin școală.
Reprezentanții Primăriei spun că imediat ce vor fi demolate, se vor construi garduri noi pe toată porțiunea construcției metalice.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co