Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Fotbaliştii Petrolului, aplaudaţi şi huduiţi

Între aplauze şi huiduieli. Aşa au părăsit fotbaliştii Petrolului terenul de joc după a patra victorie consecutivă în campionat şi aflaţi pe loc promovabil. Unii oameni au fost mulţumiţi de rezultatul cu Ripensia, în timp ce alţii vor ca succesul să aibă la bază un joc spectaculos. Fotbaliştii Petrolului spun că publicul este foarte pretenţios şi nu avea motive să fie nemulţumit, mai ales că au controlat meciul în totalitate.
Este a patra victorie la limită obţinută de petrolişti. De data aceasta a punctat fundaşul Paul Antoche, la primul gol în liga a doua pentru gruparea ploieşteană.
La meci au fost prezenţi şi doi fotbalişti brazilieni. Eric de Oliveira şi astristul Erico da Silva au îndurat frigul alături de neveste şi prieteni. Eric a venit în vizită la Tordai, portarul Petrolului, ambii fiind prieteni de când au jucat la Viitorul lui Hagi.
Ripensia a avut un singur fan la meci care a străbătut sute de kilometri după echipa favorită. Jucătorii timişoreni l-au aplaudat la final pentru gestul său de a veni de departe.
Petrolul petrece săptămâna pe loc promovabil datorită succesului obţinut de U. Cluj în faţa Clinceniului. Trupa ploieşteană se află pe locul 2, cu 35 de puncte, iar runda următoare, sâmbătă, va juca în deplasare, la o altă echipă a Timişoarei, ACS Poli.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co