Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Gală de box de mari dimensiuni

Sala de box de pe Bulevardul Castanilor a depășit suta în week-end. Aici s-a disputat un Campionat Național în toată regula numai că a avut caracter amical. În ringul ploieștean s-au desfășurat peste 100 de meciuri la toate categoriile de luptă. Și-au măsurat forțele pugiliști de la CSM Ploiești, Petrolul, Steaua, CS Craiova, Rapid, CSM Craiova, CSM Buzău și Conpet Ploiești. Cele 8 cluburi au luptat cu tot ce au avut mai bun la dispoziție. Maestrul emerit Titi Tudor spune că a fost pentru prima oară când au boxat atâția pugiliști fiind un record de participare. Chiar dacă a fost o gală de verificare, Titi “Prosop” şi a onorat încă o dată porecla fiind bucuros că boxul românesc mai are de unde alege cu atâția sportivi în ring.
Bucuroși au fost și sportivii care s-au simțit ca la competițiile oficiale. Și-au dat pumni cei mai mici dintre luptători, au fost confruntări cu multe orgolii, dar și întâlniri între fete. Pentru boxerii CSM-ului au fost primele teste după cantonamentul de pregătire. Ei le-au promis antrenorilor Titi Tudor și Adi Părlogea că în acest an vor cuceri cât mai multe trofee.
Prima competiție oficială din acest an va fi dedicată pugiliștilor sub 22 de ani. CSM Ploiești are câțiva sportivi de calitate la acest nivel, iar acum așteaptă ședința Biroului Federal din această săptămâna care va stabili locația competiției.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co