Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Gest de solidaritate

Angajaţii din Primăria Câmpina sunt alături de cei din învăţământ. Nu toţi, ci doar 10, vor participa pe data de 5 octombrie la pichetarea sediului prefecturii. Asta, în semn de solidaritate cu protestul celor din învăţământ. Revendicările angajaţilor din Primărie sunt puţine şi se referă, în principal, la noua grila de salarizare. Silviu Buzilă, liderul sindical din Primărie, recunoaşte că salariaţii instituţiei şi-au primit până acum toate drepturile băneşti. Acţiunea de protest se va desfăşura între orele 11.00 şi 13.00 şi nu va afecta, după cum susţine liderul sindical, bunul mers al activităţii instituţiei.
Se pare că totul pleacă de la grila de salarizare. Şi de la faptul că se doreşte modificarea codului muncii. Vor participa la proteste, în sprijinul celor in învăţământ, dar vor să facă acest lucru fără a afecta în nici un fel activitatea primăriei Câmpina. Faptul că la nivel naţional există probleme de ordin politic nu pare să deranjeze în nici un fel acţiunile de protest.
Un lucru este cert: bugetarii s-au săturat şi vor ieşi în stradă. Vor reuşi să îşi ducă la îndeplinire ideile? Greu de spus, mai ales într-o perioadă în care luptele politice sunt primordiale!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co