Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Groapă de gunoi în Ploiești, sub nasul autorităților

Pe strada Gârlei din Ploiești, situată în apropierea Cartierului Mihai Bravu, s-a format de ani buni o groapă de gunoi care se extinde pe zi ce trece. Acolo cetățenii din oraș aruncă zilnic deșeurile din construcții, dar și deșeurile menajere, fără ca cineva să ia vreo măsură. Oamenii din zonă spun că acolo, după ora 17, se deschide oficial groapa de gunoi și încep să vină dube, camionete și căruțe care descarcă deșeuri de toate soiurile.
Conducerea Poliției Locale ne spune că nu avea cunoștință despre această groapă de gunoi, dar că va lua măsuri de supraveghere a zonei și, în plus, va sesiza Garda de Mediu și RASP Ploiești.
Groapa s-a întins atât de mult încât a cuprins și linia ferată care trece prin zonă, îngropând-o sub munții de gunoaie. În plus, câmpul de lângă calea ferată a început să se umple de alte gropi de gunoi, amplasate pe suprafețe foarte extinse. Toate acestea sub nasul și nepăsarea autorităților, cărora le-ar fi fost suficient să treacă prin zonă și ar fi descoperit de multă vreme acest atentat la sănătatea ploieștenilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co