Actualitate

Grozavu împotriva tuturor

Leo Grozavu are toată lumea împotrivă la, cel mai probabil, ultimul său joc pe banca Petrolului.

Conducerea clubului nu îl mai vrea, a pierdut vestiarul, iar fanii nu mai au încredere în el. Grozavu va fi la margine în jocul Petrolul-Luceafărul Oradea, meci din etapa a 11-a a Ligii a doua. Și va fi huiduit de tot stadionul pentru că, după eșecul de la Pitești, nu vrea să plece ”de bună voie și nesilit de nimeni”.

Uniunea Suporterilor Petroliști chiar a publicat un punct de vedere în care îi urează ”drum bun” tehnicianului. Principalele reproșuri ale USP-ului sunt denigrarea continuă a jucătorilor, mai ales a celor vechi, neasumarea niciunui eșec și aroganța față de club prin declarațiile făcute.

Situatia tensionată va trebui suportată și de jucători, ei fiind cei care, prin rezultatele obținute până acum, țin echipa la distanță de locurile promovabile în prima ligă.

Cu sau fără Grozavu, fotbaliștii petroliști trebuie să se impună în fața orădenilor pentru a nu pierde distanța față de partea importantă a clasamentului. Pe ”hârtie”, galben-albaștrii sunt favoriți având în vedere și distanța de zece locuri între ei și alb-roșii.

Gruparea ploieșteană ocupă locul 5, cu 19 puncte, în timp ce Oradea se află pe locul 15, cu doar 9 puncte. Marinescu și coechipierii nu s-au împiedicat până acum pe ”Ilie Oană”, în timp ce Oros și colegii săi nu prea au contat în jocurile din deplasare.

Petrolul-Luceafărul este al doilea meci al rundei, primul fiind cel dintre Academica Clinceni și Pandurii Târgu-Jiu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co