Actualitate

Instruire împotriva corupției pentru angajații Primăriei Ploiești

Angajații Primăriei Ploiești vor fi instruiți împotriva corupției, în cadrul unui proiect european cu o valoare totală de 62.000 de euro.
Municipalitatea participă la acest proiect, după ce a primit undă verde din partea Consiliului Local.
Primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, a declarat pentru Valea Prahovei TV că inițiativa urmărește să ofere o mai bună informare a personalului care participă la aceste cursuri cu scopul de a preveni și informa funcționarul public cu privire la incompatibilitățile în care s-ar putea afla în anumite situații.
Edilul a subliniat că aceste cursuri au în vedere să îi ajute pe funcționari să identifice și să evite posibilele situații de incompatibilitate în care s-ar putea afla mai ales involuntar.
Participarea municipalității la acest proiect a fost aprobată de Consiliul Local Ploieşti. Derulat în parteneriat cu o asociaţie din Cluj, programul are o valoare totală de circa 288.000 de lei (echivalentul a 62.000 de euro), din care municipalitatea va plăti doar 2.900 lei.
Inițial, majoritatea din consiliu s-a opus aprobării proiectului, dar discuțiile pe marginea lui au fost reluate la insistența primarului Adrian Dobre.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co