Actualitate

Halep are voință, dar fără putință

Lidera tenisului mondial feminin, Simona Halep, a anunțat, astăzi, că nu poate juca la turneul din Rusia. Halep se află în capitala Rusiei și a explicat că își dorea să joace, dar durerile la spate nu îi dau pace.
“Mi-am dorit cu adevărat să joc, la Moscova, dar, din păcate, am în continuare dureri la spate şi nu vreau să-mi asum riscuri care nu sunt necesare. E dezamăgitor să mă retrag, dar ştiu că e important să pun sănătatea mea pe primul plan” – a postat Halep pe un site de socializare.
Diagnosticată de medici cu hernie de disc la întoarcerea de la Beijing, Simona Halep a făcut recuperare la București, iar apoi a plecat la Moscova, acolo unde se desfășoară ultimul turneu înainte de Turneul Campioanelor.
Rămâne de văzut acum dacă Simona Halep va participa la ultimul turneu oficial din 2018, programat să înceapă duminică la Singapore. Simona tocmai a împlinit un an de când este în fruntea clasamentului WTA și va trece în 2019 din aceeași postură. La Turneul Campioanelor participă primele opt jucătoare din clasamentul WTA Race, un clasament paralel cu clasamentul general WTA.
Pe lângă Halep, anul acesta la Singapore vor mai juca Angelique Kerber, Naomi Osaka, Petra Kvitova, Sloane Stephens, Elina Svitolina și Karolina Pliskova.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co