Sport

Handbaliști de tip comando

Handbaliştii Ploieştiului au luptat, au câştigat şi în clasament au urcat. Ei ocupă acum locul 3 cu 20 de puncte în bătălia “celor 3” pentru locul de baraj. Graţie şi victoriei la limită pe care Pandurii Târgu-Jiu a reuşit-o pe terenul Vasluiului. Astfel, CSM Ploieşti are un punct peste vasluieni şi alte patru deasupra focşănenilor. Duelul Ploieşti-Focşani a fost un fel de “handbal în cuşcă” arătând ce înseamnă lupta pentru supravieţuire. Multe contacte dure terminate cu intervenţiile maseurilor, dar şi cartonaşe roşii.

Spiritul de luptă al lui Cosmin Capotă a făcut ca acesta să fie eliminat, dar înaintea lui Răgea văzuse, deja, o parte a meciului din tribună. Ploieştiul a învins 28-21, iar Turcu, cel mai eficient handbalist, cu 8 goluri, susţine că echipa să merită o soartă mai bună decât cea a Focşaniului.

Succesul trupei ploieștene se datorează şi numeroaselor intervenţii ale căpitanului Szopka. Portarul titular şi-a apărat echipa ajutat şi de o defensivă de tip comando. După acest succes, Szopka şi coechipierii au nevoie de o recuperare rapidă. Asta pentru că îi aşteaptă un drum greu şi un meci pe măsură, sâmbătă, la Târgu-Jiu.

2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co