Actualitate

Handbalul îi unește

“A fost un moment foarte emoționant și unul dintre cele mai fericite din viața mea!”. A spus handbalista CSM-ului Andreea Dincu, după meciul cu Dunărea Brăila. Aceasta a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Nicky Lipară, înainte de startul partidei. Andreea a fost surprinsă cu un buchet de trandafiri și inelul de logodnă, momentul fiind gustat din plin și de publicul din tribună.

Tânărului Lipară nu i-a fost teamă că jocul Andreei va fi influențat negativ de aceasta cerere și evoluția handbalistei i-a dat dreptate viitorului soț, extrema ploieșteană reușind trei goluri. Evenimentul le-a încărcat emoțional și pe celelalte colege care au “zburdat” pe teren. CSM Ploiești a învins Dunărea Brăila cu 34 la 27, reușind cea mai categorică victorie, de pe teren propriu, din acest sezon.

Interul Ana Toth a dat totul pentru CSM, fiind la cel mai bun joc de când a venit la Ploiești. Sârboaica a marcat 9 goluri, având o concurentă serioasă în brăilenca Perianu, autoare a 8 goluri. La final, cea mai felicitată a fost Andreea Dincu, îmbrățișată de toate fetele. Seara s-a încheiat cu o masă dată în cinstea evenimentului, de cel care îi va face marcaj în viața personală.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co