Sport

Hrupec rămâne în banca lui

Neven Hrupec rămâne în banca lui și sezonul viitor. Croatul și conducerea CSM-ului s-au înțeles asupra unui acord valabil pentru ediția viitoare a Ligii Naționale. Antrenorul de 41 de ani se arată mândru de prelungirea contractului, mai ales că nu a venit pentru o treabă de doar câteva luni. Înainte de prelungire, Hrupec a mai avut o propunere din partea unei echipe care joaca în Liga Campionilor. Dar discuțiile cu familia și o parte dintre handbaliste au fost mai tentante și l-au convins să-și prelungească șederea la Ploiești.

El își dorește ca echipa să crească în sezonul următor și să facă pasul spre Europa. Asta cu condiția ca nucleul actual al echipei să fie păstrat iar lotul să fie întărit cu câteva jucătoare. Chiar dacă Hrupec și handbalistele n-au reușit calificarea în cupele europene prin campionat mai sunt șanse prin intermediul Cupei României, iar șefii clubului merg, în continuare, “pe mâna” antrenorului. Asta pentru că, spune directorul Cezar Stoichiciu, este un antrenor profesionist, cu experiență în Liga Campionilor și merită încrederea clubului. Cu actele semnate, Stoichiciu i-a spus lui Hrupec că speră să-i aducă câteva jucătoare importante cu care este în negocieri și astfel să formeze un lot care să conteze cu adevărat în Liga Națională.

Și “mâna dreaptă” a principalului, antrenorul secund Daniel Gheorghe, rămâne alături de croat pentru următorul campionat. În acest sezon, Neven Hrupec a condus echipa în 24 de meciuri oficiale, și are un bilanț de 11 victorii, 4 remize și 9 înfrângeri. Acesta poate fi îmbunătățit prin ultimele două etape cu ultimele două clasate. Mâine după-amiază, la Sala “Olimpia”, cu Măgura Cisnădie și săptămâna viitoare, la Alba Sebeș.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co