Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Iarna in toata regula in Bucegi

Daca in ultimele zile, in statiunile de pe Valea Prahovei  a plouat din belsug, desi calendaristic suntem in plina iarna, la altitudini mai mari de 1800 de metri, iarna este la ea acasa si stratul de zapada masoara acum mai bine de un metru. La Sinaia, in acest weekend schiorii se pot bucura din plin de partii excelente.  Administratorii partiilor de altitudine din Valea Dorului  nu mai au de ce sa-si faca griji de lipsa zapezii, acum nu trebuie decat  sa amenajeze traseele de schi.
Chiar daca  temperaturile crescute din ultimele zile si ploaia torentiala nu mai dadeau mari sperante amatorilor de sporturi hibernale, iata ca  zapada proaspat depusa pe platoul bucegilor masoara aproape un metru. Instalatiile de transport pe cablu functionează si ele la capacitate maxima.  Contrar asteptarilor, la Cota 2000 si in Valea Dorului se poate schia in conditii foarte bune. Daca administratorii partiilor preconizau ca in 2 saptamani nu se va mai putea schia, iata ca ninsorile cazute noaptea trecuta, au făcut ca stratul de zapada proaspat depus sa masoare mai bine de  80 de centimetri.
Schiorii mai experimentati pot alege Valea lui Carp sau Drumul de Vara, insa salvatorii montani atrag atentia asupra pericolului iminent de avalansa in Bucegi,  iar traseele de abrupt raman inchise.
httpv://www.youtube.com/watch?v=pQG3jjZwaTc

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co