Imobiliare Valea Prahovei
Sport

“Ilie Oană” are căutare

Arena “Ilie Oană” are căutare în rândul firmelor pentru diverse acțiuni și evenimente. Astfel, în ultima perioadă, două societăți au desfășurat activități pe stadionul administrat de Clubul Sportiv Municipal Ploiești. În urma evenimentelor desfășurate pe “Arena Ilie Oană” s-au încasat aproximativ 14.000 de euro. în urmă cu două săptămâni, la Ploiești, a avut loc o competiție de fotbal pentru copii, în urma căreia clubul a încasat suma de 3.700 de euro. Iar săptămâna trecută, administratorul arenei a mai încasat în jur de 10.000 de euro.

Suma a fost plătită de o casă de producție care a filmat, timp de două zile, un documentar despre fotbalul viitorului, la solicitarea unui client din Franța. Conform conducerii clubului aceste sume încep să amortizeze investițiile făcute în stadion. Gazonul a fost refăcut cu doar 20.000 de euro în loc de 200.000 cât necesită înlocuirea totală a suprafeței de joc. Conducerea clubului așteaptă și alți potențiali investitori, iar banii încasați se vor întoarce în întreținerea și refacerea stadionului din centrul orașului.

De la preluarea arenei de către actualul administrator, s-au făcut investiții în refacerea suprafeței de joc, instalația de nocturna a fost readusă la capacitatea de peste 1600 de lucși, iar sala de conferințe a fost modernizată și adusă la standardele impuse de manualele de infrastructură UEFA.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co