Sport

Împăcați cu retrogradarea

CSM Ploiești s-a împăcat cu retrogradarea echipei masculine de handbal în Divizia A. Conducere clubului a renunțat la șase handbaliști din lotul care a ratat menținerea echipei în Liga Națională. În condițiile în care mai erau șanse ca Ploieștiul să rămână în prima ligă. Asta pentru că sunt probleme financiare mari la alte grupări din prima divizie iar formația ploieșteană putea primi invitația de a rămâne în elită așa cum s-a întâmplat și sezonul trecut cu CSM Focșani care a luat locul desființatei HCM Constanța.

Însă promovarea echipei de baschet masculin și transferurile la echipa de handbal feminin pentru o calificare în cupele europene sunt tot atâtea motive pentru care oficialii clubului n-au mai fost interesați de un eventual wild-card din partea Federației Române de Handbal. Astfel, cei din conducere au ajuns la un acord de reziliere a contractelor cu portarul Cristian Antonaru, conducătorul de joc Emilian Turcu, interul Cosmin Capotă și extrema dreaptă Alexandru Tărâţă. Acesta din urma deja a semnat un nou angajament cu Dunărea Călărași.

Portarul Răzvan Szopka și interul Claudiu Dediu sunt alți doi handbaliști care au părăsit Ploieștiul după ce și-au terminat contractele cu clubul. În perspectiva sezonului viitor, conducerea vrea ca echipa să fie formată din jucători tineri, ploieșteni, care la un moment dat să reușească revenirea în Liga Națională. Nucleul poate fi format din Rotaru, Botezatu, Zamfir, Năstase, Hodorogea și Stăncioiu, în cazul în care își doresc să continue la gruparea ploieșteană. Urmând ca echipa să fie completată cu alți handbaliști care să se încadreze în cerințele conducerii clubului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co