Actualitate

“In dubio contra fiscum”

Reprezentanții mediului de afaceri din Prahova, Argeș, Giurgiu, dar și din București s-au întâlnit astăzi, la Ploiești, cu secretarul de stat în Ministerul Energiei, Întreprinderilor Mici si Mijlocii si Mediului de Afaceri, Cătălin Beciu. Discuțiile au vizat, în primul rând, introducerea în Codul Fiscal a principiului “in dubio contra fiscum”, care, a spus Beciu, va schimba raportul de forțe între mediul privat și stat, prin obligativitatea organelor de control fiscal ca, atunci când există dubii în legătură cu interpretarea unei norme fiscale, contribuabilul să aibă parte de interpretarea fiscală favorabilă lui.

Prezent la întâlnire, șeful Oficiului Teritorial pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii și Cooperație Ploiești, George Brezoi, a ținut să remarce faptul că a existat interactivitate în cadrul discuțiilor, semn că patronii și administratorii de IMM-uri au propuneri pentru care vor și soluții.

În calitate de reprezentant al Guvernului în Teritoriu, prefectul județului, Rodica Paraschiv susține ideea unor schimbări importante în sprijinul antreprenorilor.

Secretarul de stat, Cătălin Beciu participă la astfel de consultări în toate județele din țară, întâlniri organizate împreună cu oficiile teritoriale pentru IMM-uri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co