Imobiliare Valea Prahovei
Sport

În maxim patru ani, în liga întâi!

Petrolul își cunoaște obiectivul de peste patru ani de zile. La finele acestei perioade, echipa trebuie să se claseze în primele 10 formații din liga întâi. Așa s-a hotărât, astăzi, în cadrul ședinței Consiliului Local, prilejuit de aprobarea contractului de cesionare a mărcilor FC Petrolul.

În respectivul act, avizat de Direcțiile Economic și Juridic, la punctul 6 se precizează că acordarea mărcilor se face și pe criterii de performanță, iar obiectivul a fost asumat de conducerea clubului. S-a mai hotărât ca mărcile să ajungă la clubul care le solicită, până acum doar ACS Petrolul’52 își dorește acest lucru, prin procedură de licitație publică deschisă cu strigare.

Clubul în cauză este obligat, prin contract, să vireze 2 la sută din activitatea de marketing, vânzări de produse marca FC Petrolul, către Primăria Ploiești. Inițial procentul era de 10 la sută, dar la intervenția unor suporteri s-a decis ca acesta să fie redus considerabil. Viitorul contract de licență exclusivă se întinde pe durata a patru ani. Condițiile și data licitației vor fi anunțate și urcate pe site-ul oficial al Primăriei Ploiești. Licitația cu strigare va fi organizată în maxim zece zile asta în condițiile în care nu vor exista contestații la licitație.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co