Sport

Sfatul lui Marinescu

Laurențiu Marinescu este ultimul fotbalist ploieștean, câștigător al Cupei României. Marin și Voluntari au câștigat, recent, pe arena Ilie Oană, trofeul național împotriva Astrei lui Budescu. Chiar dacă a luat Cupa la 11 metri, Marinescu i-a recomandat lui Claudiu Tudor, nașul său și căpitanul Petrolului, să nu ajungă la punctul cu var împotriva Păuleștiului.

Va fi o premieră pentru toți componentii lotului petrolist, dar și pentru staff-ul tehnic, la acest nivel, mai ales că echipa este reînființată anul trecut. Principalul Tavi Grigore susține că CS Păulești este favorita acestei finale. Asta datorită experienței celor două trofee câștigate, până acum, de păuleșteni. Totuși, Tavi Grigore speră ca băieții să câștige și la final, să se bucure împreună cu suporterii.

Petrolul abordează trofeul suprem cu doar 18 jucători valizi, din motive medicale și nu numai. Din lot nu mai fac parte portarul Claudiu Chiș și mijlocașul Ilie Dumitrescu deoarece ei nu au mai venit la antrenamente în ultimele zile! De partea cealaltă, CS Păulești este pornită să câștige al treilea trofeu consecutiv. Antrenorul lor este revoltat de faptul că finala se va juca pe OZN-ul ploieștean. Iulius Mărgărit spune că echipa este clar dezavantajată, jucătorii mai tineri se sperie de nocturnă, iar președintele Vasile își dorește un arbitraj corect.

Bobi Rădulescu și coechipierii au o primă de 200 de lei în timp ce petroliștii, prin Claudiu Tudor, spun că la această finală îi interesează doar trofeul. Mâine seară, se vor întâlni fosta și actuala campioană a Ligii A Prahova. Bilete pentru această înfruntare mai sunt disponibile și la casa de bilete a stadionului ,,Ilie Oană” până mâine, la ora 19:30, ora de start a ultimei partide oficiale a sezonului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co