Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Incendiu in Busteni

Un puternic incendiu a izbucnit într-un cartier din oraşul Buşteni, pe strada Codrului. Focul s-a aprins la etajul unei vile şi imediat au fost chemaţi pompierii pentru a interveni. Fumul dens i-a speriat pe vecini, care au ieşit cu toţii în stradă pentru a vedea ce se întâmplă. Şi pompierii au fost fost nevoiţi să poarte măşti de oxigen, deoarece în imobil abia se mai putea respira.
Din fericire, pompierii au intervenit repede, altfel casa s-ar fi făcut scrum. Au reuşit să salveze şi bunurile, iar incendiul a fost stins destul de repede. În imobil locuiau mai multe familii, iar vecinii  susţin că focul ar fi fost pus intenţionat de bărbatul care stă la parter. A fost luat la întrebări şi de echipele de intervenţie, însă brusc a devenit foarte nervos. Şi prezenţa presei l-a deranjat, aşa că a trecut la gesturi obscene, spre uimirea vecinilor care au rămas muţi de uimire.
Femeia care locuieşte la etajul imobilului, acolo unde a izbucnit incendiul, nu a putut suporta să vadă cum îi ard lucrurile şi i-a făcut rău. A primit îngrijiri medicale de la doctorii de pe ambulanţă, care au reuşit să o calmeze şi să-i scadă tensiunea.
Se pare că incendiul ar fi pornit de la o ţigară lăsată aprinsă. Deocamdată, pompierii, nu se pot pronunţa asupra cauzei incendiului.
Chiar dacă nu s-a aflat cauza care a dus la izbucnirea incendiului, două ipoteze au fost scoase din calcul : soba şi instalaţia de gaze.Rămâne de văzut dacă focul a fost pus intenţionat. Poliţia a demarat o anchetă pentru a afla adevărul în acest caz.
httpv://tr.youtube.com/watch?v=kiRPlWp6PmE

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co