Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Nu mai suporta

Le-a ajuns „cuţitul la os” şi nu mai ştiu cu cine să stea de vorbă, pe cine să roage să avanseze lucrările şi pe strada lor. Atunci când văd că pe alte artere se lucrează cu viteză şi bine din punct de vedere calitativ, le vine să-şi smulgă părul din cap. Este vorba despre locuitorii de pe strada Rezervoarelor, care apelează pentru a doua oară la sprijinul Valea Prahovei TV, în încercarea de a sensibiliza autorităţile locale. Unii au case în lucru şi din cauza faptului că nici o maşină nu poate intra pe strada Rezervoarelor se văd în situaţia să le expire autorizaţiile de construcţie. Au trecut „DOAR” 7 luni de când sunt izolaţi.
Şapte luni au trecut de când strada Rezervoarelor a fost închisă! De şapte luni, de exemplu,….. nu a mai reuşit să iasă cu maşina din curte. O maşină pentru care a plătit taxe şi impozite!
 „Este a treia firmă care ne abandonează”! Văd cum în alte zone ale municipiului străzile se transformă peste noapte. A lor nu se transformă nici „peste an”! Şi, colac peste pupăză, nu au mai văzut un muncitor de câteva zile, deşi vremea este mai mult decât frumoasă.
Oamenii în vârstă de pe strada Rezervoarelor nu se gândesc decât la faptul că într-o bună zi ar putea să li se facă rău. Cum ar ajunge personalul medical la patul bolnavului?
Oamenii spun că le este dor de zilele în care aveau drumul lor, de piatră, pe care l-au amenajat prin muncă patriotică. S-au săturat de şanţuri, de mormane de pământ, ….de gropi.
httpv://tr.youtube.com/watch?v=5-cCRQMyJhc

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co