Actualitate

Începe construcția autostrăzii Sibiu-Piteşti

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a publicat două anunţuri de intenţie privind atribuirea lucrărilor de proiectare şi execuţie a unor secţiuni care, în total, reprezintă 68 de kilometri din Autostrada Sibiu-Piteşti.

Primul anunţ se referă la contractul de proiectare şi executie a secţiunii 1, Sibiu-Boiţa, şi a secţiunii 2, Boiţa-Cornetu.

Secţiunea 1, Sibiu-Boiţa, Lot 2, are o lungime de mai puțin de 1 km și se situează pe teritoriul judeţului Sibiu. Secţiunea 2, Boiţa-Cornetu, are o lungime de peste 30 km şi se situează pe teritoriul judeţelor Sibiu şi Vâlcea.

Principalele lucrări pe aceste secţiuni prevăd construirea a nouă tunele cu o lungime de aproape 5 km, a 51 de structuri cu o lungime totală de aproximativ 10,91 km, precum şi consolidarea de versanţi\susţinere corp autostradă pe o lungime de aproximativ 14.000 de metri liniari.

Al doilea anunţ vizează proiectarea şi execuţia secțiunii 3 a autostrăzii, Cornetu-Tigveni.

Aceasta are o lungime de 37 de kilometri şi se situează pe teritoriul judeţelor Vâlcea și Argeş.

Principalele lucrări pe Secţiunea 3 Cornetu-Tigveni prevăd construirea unui tunel cu o lungime de 1,70 km, a 55 de structuri cu o lungime totală de aproximativ 15,77 km, precum şi consolidarea de versanţi\susţinere corp autostradă pe o lungime de aproximativ 5.650 de metri liniari.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co