Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Începe deratizarea în Ploiești

În perioada 19 iunie – 25 iunie 2019 se vor efectua servicii de deratizare pe suprafața domeniului public al Municipiului Ploiesti, precum și în incinta Parcului Memorial Constantin Stere din Municipiul Ploiești. Substanta folosită va fi Agrorat Wax Blocks, cu substanță activă brodifacoum.
Potrivit reprezentanților firmei de deratizare, suplimentar, pot fi utilizate și alte substanțe avizate de Ministerul Sănătății, cu acordul prealabil al beneficiarului.
Pentru ca activitatea de deratizare să fie eficientă, aceasta trebuie efectuată în mod unitar, la nivelul întregii localități, atât pe domeniul public, cât și privat.
În acest sens, conducerea firmei de deratizare face apel către cetățeni, asociații de locatari sau proprietari, agenți economici și instituții publice să efectueze activitatea de deratizare pe proprietăți, în clădiri și în subsolul blocurilor, concomitent cu acțiunea municipalității.
În cazul în care condițiile meteorologice vor împiedica desfășurarea acestei acțiuni, perioada de efectuare a activității de deratizare va fi prelungită.
În caz de ingerare accidentala a substanței raticide, este obligatorie prezentarea de urgență la medic.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co