Actualitate

Intalnire la cazinoul din Sinaia

Astăzi, la Cazinoul din Sinaia, reprezentanţii administraţiei locale s-au întâlnit cu reprezentanţii hotelurilor din staţiune. Discuţiile s-au axat, în principal, pe problemele cu care se confruntă hotelierii din zonă. Întâlnirea a durat mai bine de două ore, timp în care s-a încercat găsirea unor soluţii la rezolvarea problemelor legate de turismul din staţiune. De asemenea, s-a scos în evidenţă şi faptul că Sinaia a fost vizitată de foarte mulţi turişti în ultimii ani, atât români, cât şi străini. Pe viitor, se doreşte ca pârtiile din Sinaia să fie înzăpezite artificial şi să existe nocturnă, investiţii care vor atrage după sine un număr şi mai mare de turişti.
Investitorii din Sinaia au fost mulţumiţi la finalul şedinţei. Şi-au spus problemele şi speră ca acestea să se rezolve într-un timp cât mai scurt. La rândul lor, reprezentanţii administraţiei locale speră ca în 2009 criza financiară să nu afecteze unităţile hoteliere din Sinaia.
Atât reprezentanţii administraţiei locale, cât şi marii hotelieri din Sinaia sunt optimişti şi cred că staţiunea se va dezvolta în continuare. Pe viitor, se doreşte constituirea unei asociaţii a hotelierilor din Sinaia.
httpv://www.youtube.com/watch?v=vONRWuoHibQ

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co