Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Între două Centuri

Eveniment important pentru boxul ploieștean!

De mâine până duminică se va disputa, la Galați, Centura de Aur ”Nicolae Linca”. La celebra competiție va participa un singur pugilist legitimat la CSM Ploiești. Este vorba despre George Dumitrescu, care va boxa în cadrul categoriei 60 de kilograme. Nobila artă din urbea lui Doroftei și Diaconu va avea din nou un reprezentant la prestigioasa întrecere după patru ani.

În 2014, Cătălin Gheorghe, asistat din colț de maestrul emerit Titi Tudor, câștiga Centura la categoria 60 de kilograme. Poate fi un semn bun având în vedere că Dumitrescu va concura la aceași categorie. Atât sportivul cât și antrenorul au făcut o repetiție reușită înaintea competiției care se va disputa pe patinoarul gălățean.

George a câștigat un trofeu asemănător la Cupa Rovinari. Alături de el, alți trei coechipieri s-au impus la categoriile lor: Marian Ghinoiu, Iulian Dumitrescu și Alex Neagu. Centura de Aur 2018, intitulată după numele campionului olimpic Nicolae Linca, va alinia la start echipe din peste 14 țări, la 9 categorii de box masculin și cele 5 categorii olimpice de box feminin.

România va trimite la luptă cei mai buni boxeri, cu sportivii incluși în campaniile de calificare la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020. Inclusiv Mihai Nistor, campion mondial, Robert Jitaru, campion european la seniori, și Andrei Arădoaie, campion european de tineret și seniori.

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co