Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Învestire la Sinaia

Vlad Oprea a fost învestit din nou primar al orașului Sinaia. El a depus vineri jurământul în prezenţa noului Consiliu Local şi a unui public numeros.

Vlad Oprea se afla la al patrulea mandat. Momentan, însă, primarul reales nu-și poate exercita funcția întrucât a fost plasat sub control judiciar de către procurorii DNA, așteptând să fie trimis în judecată. Potrivit procurorilor, Oprea Vlad Gheorghe, în calitate de primar, ar fi încălcat prevederile Legii privind administrația publică locală prin nesocotirea hotărârilor Consiliului Local care stabileau foarte clar condițiile în care se puteau înstrăina, în anumite situații, unele terenuri.

În semn de protest față de restrângerea drepturilor colegului lor Vlad Oprea, consilierii PNL și-au pus pe braț o banderolă albă. După depunerea jurământului de către aleși, noul Consiliu Local legal constituit l-a ales viceprimar pentru Sinaia pe Gheorghe Bădăran. Noul Consiliu Local din Sinaia are în componenta 17 membri, dintre care 10 vin din partea PNL, 5 sunt membri ai PSD, unul din partea UNPR și încă unul din partea ALDE.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co