Actualitate

Lucrări în avans la Muzeul Țăranului

Dacă este cu putinţă că lucrările de reabilitare a unei clădiri din România să meargă mai repede decât erau prevazute în proiect, aflaţi că aceea este Muzeul Ţăranului Român. Aici, lucrările demarate în luna martie a acestui an sunt în avans cu o lună.

Faptul ca lucrările de consolidare și restaurare a cădirii monument istoric din Șoseaua Kiseleff avansează mai repede decât erau prevazute, face ca începând cu 4 iulie 2016, și cel din urmă tronson al expoziției permanente a Muzeului Național al Țăranului Român să se închidă.

Muzeul Țăranului Român va putea fi vizitat în continuare până pe 3 iulie, de marți până duminică, între 10 și 18:00. Pentru că este vacanță, copiii au intrare liberă. Din luna iulie, Atelierul de creativitate îi așteaptă pe cei mici cu un program special pentru vacanța de vară. Rămân deschise sălile pentru expoziții temporare: Sala Tancred Bănățeanu, Foaierul, Librăria, Sala Acvariu, dar și Galeria de Artă Țărănescă. Cinefilii vor putea urmări în continuare filme documentare și de artă în studioul Horia Bernea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co